Resultancy - Ignius - trainingen voor verandering en persoonlijke resultaten
17765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17765,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

CONSULTANCY – ADVIES

 

Vragen openen, meningen blokkeren.

 

IGNIUS levert maatwerk. Uitgangspunt vormen uw beleid, uw strategie en uw doelstellingen. In onze samenwerking verbinden we de doelen van uw organisatie met de mogelijkheden en ambities van uw mensen. Onze dienstverlening bestaat zelden sec uit trainen maar altijd uit programma’s gericht op het duurzaam verbeteren van verandering en persoonlijke resultaten.

 

Mensen verschillen in ambities, talenten en leerstijlen. Dat vraagt om flexibele trainingen die recht doen aan deze verschillen. IGNIUS beschikt over een breed spectrum aan verschillende modules (w.o. blended-learning, organisatiecultuurmeting, 360 graden feedback) waarmee wij een creatieve, verfrissende invulling geven aan verandering- en leerprocessen. In onze samenwerking staan de volgende uitgangspunten centraal:

 

Uw organisatie is uniek

Er bestaat op voorhand geen kant en klare oplossing. Natuurlijk brengen wij kennis en kunde in vanuit vergelijkbare projecten maar de oplossing voor uw situatie is altijd maatwerk.

 

We doen het samen, we doen het goed en we doen het snel

IGNIUS inventariseert grondig en goed. Samen kijken we zorgvuldig naar de kenmerken van uw situatie. Pas dan vinden we een oplossing. We gaan praktisch te werk en komen snel tot resultaten. Dus niet alleen praten over “anders” maar in de praktijk ook doen, ervaren en genieten van groei. Want niets remt een organisatie sneller dan mensen die geloven dat de manier van werken van gisteren ook de beste voor morgen is.

 

U kunt weer zonder ons

We blijven niet langer dan nodig. De resultaten blijven staan, ook nadat wij zijn vertrokken.

Bel of mail ons voor meer informatie of een nadere kennismaking.

Telefoon: 06 57 27 66 06

E-mail: info@ignius.nl