MBTI door Ignius - basis levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei
16448
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16448,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Officieel gecertificeerd MBTI professional

MBTI is een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling.

 

Nee, het is geen test. Zeggen “ik ben blauw” of “ik ben groen” is wat wij mensen horen zeggen maar waar wij niet in geloven. Het is zeker niet de benadering van typologie modellen wat ons past. Richtinggevend, voorspellend en als basis voor ontdekken, ontwikkelen, nieuwsgierigheid en groeien. Dat is waar wij bewezen ervaring mee hebben t.a.v. het werken met de MBTI vragenlijst.

De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt voorkeuren in persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen, valkuilen, groeigebieden en sterke punten.

 

IGNIUS werkt graag met MBTI omdat dit een constructief, flexibel kader biedt, dat toegepast kan worden voor diverse vraagstukken op het gebied van menselijke interactie. U moet hierbij denken aan:

  • Begrijpen van eigen gedrag en dat van anderen
  • Verschillen in gedrag omarmen en gebruiken (synergie)
  • Potentieel optimaal benutten, talenten en ambities inzetten
  • Individuele- en teamontwikkeling (samenwerkingsvraagstukken)
  • Verhogen van de effectiviteit van communicatie
  • Carrièreontwikkeling
  • Krachtig ontwikkelen van kennis-, houding- en vaardigheidsaspecten

 

Dick-Pieters-MBTI-logoOm de strenge normen van kwaliteit te handhaven mag de MBTI vragenlijst alleen worden afgenomen door officieel opgeleide en gekwalificeerde mensen.

IGNIUS geeft kwaliteitsgarantie en is officieel erkend om deze (online) vragenlijst af te nemen en verklarende rapportages te interpreteren.