Coaching

Leidinggeven is stevig doorwerken. Je wilt het beste uit je mensen halen. Én je teamdoelen bereiken. Én er zijn voor het thuisfront. Én zelf groeien. Én…

Coaching bij IGNIUS helpt je hier op een goede manier mee om te gaan. Coaching bij IGNIUS is persoonlijk én zakelijk, confronterend maar ook uitnodigend en uitdagend. Coaching bij IGNIUS betekent grip op je gedrag, groeien in je functie, beter functioneren, succes op je werk, rust in je kop en zin in je dag. Let’s rock!

Effectieve coachtrajecten hebben wij volop gedaan voor (internationale) DGA’s, leidinggevenden, bedrijfsleiders, HR managers, teamleiders, projectmanagers, startups, scaleups en succesvolle ZZP’ers.

HET BELANG VAN LICHTPUNTJES.

IGNIUS luistert, brengt de realiteit in kaart, helpt het doel zo helder mogelijk te krijgen. Samen vinden we mogelijkheden die je helpen de stap te zetten naar concrete actie.

Tijdens een gedegen intake wordt gezamenlijk jouw situatie besproken en aansluitend maken wij een plan van aanpak. We gaan alleen verder als we er beiden een goed gevoel bij hebben. Daarbij zijn vertrouwen en gelijkwaardigheid essentieel.

Belangrijker dan te kijken wat kapot is en hoe we dit gaan maken ligt onze focus en energie op wat goed gaat en de vraag hoe we hier meer van kunnen doen. Lichtpuntjes noemen wij dat bij IGNIUS.
In onze toekomstgerichte gespreksvoering leer je zelf reflecteren, sturen en oplossen. Ook als onze samenwerking is afgerond.

ONZE COACHING DISCIPLINES.

PERSONAL COACHING
Het sluimert al een tijdje. Als je eerlijk bent modder je langer aan dan je zou willen. Je weet dat je meer wil. meer kan. Durf jij die stap te zetten en meer uit jezelf te halen? Wacht niet langer en bereik de doelen die je voor ogen hebt. Met je persoonlijke coach verdiep je je in wie je bent, wat je tegenhoudt en wat je daaraan kunt doen.

TEAMCOACHING
Vast wel eens gehoord: alleen ga je sneller en samen kom je verder. Teamcoaching helpt om communicatie tussen teamleden te versterken, begrip te vergroten, de samenwerking te verbeteren en om gezamenlijke doelen te behalen.

MANAGEMENT- EN LEIDERSCHAPSCOACHING
Elk coachingstraject is uniek en afgestemd op jouw situatie, jouw ambities en jouw vragen. Gedurende het traject maak je een actieplan om je ambities te realiseren en je kwaliteiten te ontplooien. Je hebt regelmatig persoonlijke gesprekken, face to face of via een Zoom, Lifesize of MS Teams. Daarnaast breng je de nieuwe inzichten en werkwijzen direct in de praktijk met inspirerende opdrachten. Daarbij zetten we niet alleen kennis in maar dragen we ook expertise over. Om het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van jou te verhogen.

BUSINESSCOACHING
Bij business coaching bepaalt de ondernemer zelf het doel. Met dat doel in het achterhoofd stelt de coach vragen, geeft hij advies en voegt hij kennis toe. Business coaching is focus aanbrengen en het continu bijsturen van de ondernemer, maar ook samen met de ondernemer. De opbrengst? Direct toepasbare leiderschapstips, directe how-to ideeën (die meteen werken), kristalheldere inzichten en slimme oplossingen.

EXECUTIVE COACHING
Je zoekt sparringpartner en eerlijke, echte feedback om je effectiviteit als leider te vergroten. Als CEO, directielid of executive heb je soms het gevoel dat je geen eerlijke feedback krijgt.
Met executive coaching krijg je diepgaand inzicht in jezelf en feedback uit alle lagen van de organisatie. Dit analyseer je in een vertrouwelijke omgeving. Vervolgens houd je je onderliggende overtuigingen en aannames tegen het licht. Je stelt nieuwe persoonlijke ambities en ontwikkeldoelen en buigt gewoontegedrag om. Een executive coach houdt je scherp en helpt je tot verrassende inzichten te komen op het gebied van strategieontwikkeling en bedrijfsvoering.

Heb je vragen over ons aanbod en ben je nieuwsgierig
hoe coaching ook jou verder kan brengen?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Heb je vragen over ons aanbod en ben je nieuwsgierig hoe coaching ook jou verder kan brengen?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl