ONS TEAM 

Vast wel eens gehoord: alleen ben je sneller maar samen kom je verder. Het team van IGNIUS bestaat uit knappe koppen en gedreven specialisten, elk met hun eigen kennisgebied. Allemaal verschillend en uniek maar toch met dezelfde waarden en kijk op groei en ontwikkeling. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en durven groot te dromen. Voor onszelf en als je wilt, ook voor jou.

Dat doen wij met al onze kennis, ervaring en inzet. Maar ook met humor, inlevingsvermogen en bijtkracht. Gefocust en vol passie. Want groeien en resultaten halen doe je namelijk het beste samen.

Wij zijn IGNIUS. Nice to meet you!

IGNIUS, samen naar beter.

Yvonne Truijens

Register loopbaanprofessional, talentontwikkelaar, coach

Praktisch, betrokken, no-nonsense en to-the-point.

Yvonne doet wat nodig is om resultaten te behalen. Zij is werkzaam als LVV onafhankelijk, extern vertrouwenspersoon en als psychosociaal stressdeskundige en binnen IGNIUS dé expert als het gaat om loopbaanvraagstukken en arbeidsmarktmobiliteit. Daarnaast is zij gesprekspartner voor managementteams t.a.v. strategisch beleid, duurzame inzetbaarheid en een lerende organisatie.

Verder praten met Yvonne over loopbaanontwikkeling?

Sjaak Pappe

Intercultureel management expert, strategisch innovatiemanager

Ervaren, overzicht, gedegen en brede scoop. Wereldreiziger.

Voor IGNIUS is Sjaak dé expert als het gaat om samenwerkingsvraag- stukken tussen leidinggevenden uit verschillende culturen en om strategisch innovatiemanagement te verankeren. Als Associate Partner is hij verbonden aan Hofstede Insights. Sjaak begeleidde duizenden leiders en professionals in grote internationale onderne- mingen, business schools, universiteiten en ministeries.

Verder praten met Sjaak over uw innovatie- en/of organisatiecultuur vraagstuk?

Marc Korse

Dagvoorzitter, spreker en brainstormer

Alert, ad-rem, verbinder en energiegever.

“Heb je al tekst van wat je gaat zeggen…?” Soms krijgt Marc deze vraag. Het antwoord: “Nee”. En deze tekst komt er ook niet. Marc doet het uit zijn hoofd. Hij schakelt, combineert, luistert en is scherp als een mes. Hij weet wat hij wil vragen en zeggen. Met Marc haalt u een expert in huis die uw bijeenkomsten om smaakvolle en enthousiaste wijze kan voorzitten. Marc is een optimist en weet mensen te boeien en te binden, hij neemt mensen mee en zet ze aan het denken.

Verder praten met Marc over dagvoorzitterschap?

Peter Valbracht

Organisatieregiseur, veranderstrateeg.

Analytisch, nauwkeurig, zorgvuldig, persoonlijk kompas.

In een wereld die maar doorjaagt is Peter een baken van rust. Met een Ph. D. in Geology geeft hij, samen met onze klanten, richting aan een samenhangend geheel van uitgangspunten voor het succesvol vormgeven van een verander- trajecten. Binnen IGNIUS houdt hij zich bezig met ontwikkelmodellen, van doelen en strategische planning tot prioriteiten en KPI’s. Dit doet hij met grote betrokkenheid, bijtkracht en bevlogenheid.

Verder praten met Peter over uw organisatie-ontwikkeling en strategie?

Nathalie Menke

Projectmanager

Helikopterview, spin in het web, organisatietalent, operationele slagkracht.

Met een sterke focus op procesoptimalistatie houdt Nathalie zich binnen IGNIUS bezig met zowel grote- als minder grote organisatorische vraagstukken. Nathalie is breed inzetbaar voor (startende) bedrijven, of specifieke afdelingen binnen grote organisaties. Ze schakelt snel, heeft een heldere visie en komt met concrete, lean oplossingen. De implementatie die daarop volgt pakt Nathalie met haar hands-on mentaliteit graag aan.

Verder praten met Nathalie over procesoptimalisatie? 

Michel Vonk

Performance coach. Mentale ontwikkeling voor topsporters

Vastberaden, inzet, doorzettingsvermogen en inspirator.

Performance loopt als een rode draad door Michel zijn leven. Als topsporter en ervaren trainer bij Betaald Voetbal Organisaties weet hij als geen ander hoe concentratie, zelfvertrouwen en spanning en/of stress je prestaties kunnen beïnvloeden. Binnen IGNIUS helpt Michel mensen zichzelf te ontwikkelen om met mentale uitdagingen te leren omgaan en bouwt hij ijzersterke teams.

Verder praten met Michel over échte prestatieverbeteringen?

Julien Pieterse

Creeert een gezonde bedrijfscultuur en duurzaam inzetbare medewerkers

Verbinder, sportman, analyseert en lost problemen op.

Binnen IGNIUS biedt Julien complete vitaliteitsprogramma’s aan die naar behoefte van elke organisatie gedetailleerd ingevuld kunnen worden. Elk programma begint met preventief medisch onderzoek: een nulpuntmeting bij iedere deelnemer. Daarna worden individuele en groepsplannen opgesteld met fysieke en mentale trainingen en coachsessies. Zo werkt Julien aan de realisatie van een gezonde bedrijfscultuur.

Verder praten met Julien over vitale collega’s en teams?

Arlette van de Kemp

Trainingsactrice & co-trainer

Vrolijk, haalt het beste uit mensen, empatisch, denkt actief mee.

“We gaan toch niet oefenen met een acteur hè…?”. Die vraag krijgen we gelukkig minder en minder te horen. Feit blijft dat mensen het snelst leren door te doen, door te ervaren. Arlette is bekend met alle relevante gedragsmodellen en creëert snel een veilige leersituatie. Door haar geloofwaardige, dienende spel en concreet opbouwende feedback vormt zij de essentiële schakel tussen theorie en praktijk. Volop winst dus.

Verder praten met Arlette over leerdoelen?

Alexandra van den Herik

Expert in (preventief) verzuim

Pragmatisch, respectvol, luistert, initieert.

Voor IGNIUS houdt Alexandra zich bezig met het adviseren en/of pragmatisch ondersteunen van kleine tot middelgrote bedrijven met personeel o.h.g.v. (preventief) verzuim. Door bedrijven te helpen de inzetbaarheid van medewerkers te optimaliseren kan elke organisatie haar personele uitdagingen duurzaam oplossen.

Verder praten met Alexandra over (preventief) verzuim?

Maaike de Wit

Creëert lerende en flexibele organisaties.

Positief, weet waar ze het over heeft, scherp, maakt strategie toepasbaar, voor iedereen.

Het werkveld verandert onder je neus, jij moet er iets mee. Je wilt medewerkers betrekken en samen koers houden. Maar hoe? Als gezondheidswetenschapper en expert in gedragsverandering heeft Maaike de focus op de kracht van mens en organisaties. Binnen IGNIUS houdt Maaike zich bezig met lerende en flexibele organisaties via de methodiek continu organische organisatieontwikkeling. De kern: hoe kunnen we als organisatie samen beter worden vanuit een gedeelde visie? Om van daaruit ongekende resultaten neer te zetten. Kijk, dat loont!

Verder praten met Maaike over wat een lerende organisatie jou oplevert?

Marcel Kiewitt MSc

Interim (project)- en verandermanager

Resultaatgericht, effectief, wendbaar en betrokken.

Als interim (project) manager begeleidt Marcel voor IGNIUS organisatieveranderingen met weerstand. Door goed te luisteren faciliteert hij een ieder in wat zij nodig hebben om een verandering te begrijpen, te omarmen en om daarin actief deel te nemen en goed te vervullen. Bovendien traint hij managementteams om organisatieveranderingen succesvol in te voeren. Door capaciteit en kwaliteit te benutten wordt het behalen van het gezamenlijke doel daardoor steeds realistischer.

Verder praten met Marcel hoe verandertrajecten wél succesvol geïmplementeerd kunnen worden?

Dick Pieters

Consultant, interim-manager, trainer, coach, gedragsspecialist, columnist

Contactueel, resultaatgedreven, inspirerend, focus.

Wat Dick altijd zegt? “Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe.” “Gegarandeerd.” zegt hij er ook altijd achteraan. De kunst is om van alle gedoe vooruitgang te maken. Maar… hoe doe je dat? De sleutel voor het succes van organisaties ligt in menselijk gedrag. Voor Dick begint het daarom bij mensen, dan bij teams en dan bij organisaties. Dick heeft duizenden mensen geïnspireerd en in beweging gebracht. Om zichzelf te ontwikkelen, om een bijdrage te leveren aan hun team of afdeling of de organisaties waar zij voor werken. En maar al te vaak voor alledrie. Dick zijn ongewone aanpak raakt de kern en zorgt voor een verandering en ontwikkeling die wél werkt.

Verder praten met Dick over strategie, ontwikkeling en groei?

Wat drijft jou? Wat zijn jouw ambities, uitdagingen en doelstellingen?

En hoe wil je ze waar gaan maken?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Wat drijft jou? Wat zijn jouw ambities, uitdagingen en doelstellingen? En hoe wil je ze waar gaan maken?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

VOLG IGNIUS OOK OP SOCIAL MEDIA

LinkedIn

Instagram

Twitter