Contact met Ignius - over training, coaching, ontwikkeling en resultaat
16454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16454,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Voor wie is IGNIUS er niet?

 

Als je graag keurig recht in de training zit, geniet van alleen maar sheets via de beamer, een hand-out of nog erger, een cursusmap vol theoretische management blabla verwacht, dan vind je bij IGNIUS niet wat je zoekt. Als je er bovendien van uitgaat dat wij braaf oplepelen wat je moet weten of herhalen wat je eigenlijk al weet kijk dan gerust verder. Natuurlijk gebruiken wij bewezen modellen maar we zijn geen “modellenbureau”. Wat je wel krijgt? Succesverhalen én de mislukkingen die hier tegenover staan. Wij voorzien je met plezier van concreet toepasbare twijfel. Omdat wij geloven dat er niet één manier is om iets te bereiken. En omdat jij ook weet dat jouw gezond verstand -met wat hulp van ons- je prima verder helpt.

 

Kennismaken en koffie (of T)?

 

We luisteren graag naar je verhaal, je ambities en je doelstellingen. Interessant om daar onze eigen gedachten aan te toetsen. Hard werken, plezier hebben in wat we doen en resultaten halen gaan bij ons hand in hand. IGNIUS is daarom voor ons een machtig mooi cadeau, een kans om mensen te inspireren en hen bewust te maken van hun mogelijkheden tot ontdekken, tot ontwikkelen en tot groeien.

 

Het geeft ons daardoor de mogelijkheid een bedrijf uit te bouwen waar we trots op mogen zijn. Onze klanten en onze deelnemers herinneren ons er iedere keer weer aan dat we met iets moois en iets nuttigs bezig zijn.

 

Een goede samenwerking start dan ook met een goed gevoel. Laten we kennismaken en het gesprek aangaan over doelstellingen, uitdagingen en ambities. U zoekt immers geen nieuw bureau om hetzelfde te doen.

 

 

IGNIUS  |  Consultancy – Training – Coaching

 

Mobiel: 06 –  5727 6606
E-mail: info@ignius.nl

 

 

Of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

ignius contact dick pieters