VOOR WIE IS IGNIUS ER NIET?

Ben je op zoek naar een training met ellenlange modules, een Facebook community en live Q en A’s dan zijn onze trainingen niets voor jou. Kijk gerust verder.

Ook als je graag keurig recht in de training zit, geniet van alleen maar sheets via de beamer, een hand-out of nog erger, een cursusmap vol theoretische management blabla verwacht, dan vind je bij IGNIUS niet wat je zoekt. Als je er bovendien van uitgaat dat wij braaf oplepelen wat je moet weten of herhalen wat je eigenlijk al weet zoek dan iets anders. Natuurlijk gebruiken wij bewezen modellen maar we zijn geen “modellenbureau”.

Wat je wel krijgt? Succesverhalen, mislukkingen, to-the-point en bewezen effectieve theorie, experts die weten waar ze over praten, die je inspireren, prachtige praktijkervaringen die hier tegenover staan en die we direct koppelen aan jouw situatie, jouw praktijk, waar je direct mee aan de bak kunt. Want daar moet het gebeuren, en nergens anders. Omdat wij weten dat er niet één manier is om iets te leren of te bereiken. En omdat jij ook weet dat jouw gezond verstand -met wat hulp van ons- je prima verder helpt.

Let’s do this.

MENSGERICHT ONTWIKKELEN

Onze klanten -herstel: onze relaties- zijn een beetje onze vrienden. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en meedenken. Niet alleen tijdens onze trainingen of coachtrajecten maar ook tussen die momenten. We zorgen goed voor ze. Zo hoort dat, vinden wij.

Samenwerken loont

Bij IGNIUS hebben wij een schil van vaste experts om ons heen verzamelt; Dit zijn specialisten die weliswaar niet uitsluitend voor IGNIUS werken, maar zich wel met hun hart en energie hebben verbonden aan ons bureau, aan onze visie, onze aanpak, onze interventies en onze waarden.

IGNIUS is voor ons daarmee een machtig mooi cadeau, een kans om mensen te inspireren en hen bewust te maken van hun mogelijkheden tot ontdekken, tot ontwikkelen en tot groeien. Het geeft ons de mogelijkheid een bedrijf uit te bouwen waar we trots op mogen zijn. Onze deelnemers en onze relaties  herinneren ons er iedere keer weer aan dat we met iets moois en iets nuttigs bezig zijn.

Wij zijn IGNIUS.

IGNIUS | Getting things done

CONTACT

Goed. U heeft wellicht voldoende rondgeklikt op onze website.

En u heeft een beeld.

Maar misschien ook vragen. Vragen die knagen.

Misschien heeft u behoefte om eens te sparren over een specifieke situatie, ambities of doelstellingen.

Laten we live afspreken.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

* deze velden zijn verplicht om in te vullen

Boek een gratis klikgesprek met Dick

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Wil je eens een situatie of gedoe bespreken, een ontwikkeling toetsen, energie geven aan jezelf of je team? Kennismaken levert altijd iets op.

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

VOLG IGNIUS OOK OP SOCIAL MEDIA

LinkedIn

Instagram

Twitter