VOOR WIE IS IGNIUS ER NIET?

Als je graag keurig recht in de training zit, geniet van alleen maar sheets via de beamer, een hand-out of nog erger, een cursusmap vol theoretische management blabla verwacht, dan vind je bij IGNIUS niet wat je zoekt. Als je er bovendien van uitgaat dat wij braaf oplepelen wat je moet weten of herhalen wat je eigenlijk al weet kijk dan gerust verder. Natuurlijk gebruiken wij bewezen modellen maar we zijn geen “modellenbureau”.

Wat je wel krijgt? Succesverhalen, mislukkingen, to-the-point theorie, prachtige praktijkervaringen die hier tegenover staan en die we direct koppelen aan jouw situatie, jouw praktijk. Omdat wij weten dat er niet één manier is om iets te leren of te bereiken. En omdat jij ook weet dat jouw gezond verstand -met wat hulp van ons- je prima verder helpt.

SPARREN OF MEER WETEN OVER ONZE AANPAK?

Onze klanten -herstel: onze relaties- zijn een beetje onze vrienden. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en meedenken. Niet alleen tijdens onze trainingen of coachtrajecten maar ook tussen die momenten. We zorgen goed voor ze. Zo hoort dat, vinden wij.

Samenwerken loont

Bij IGNIUS hebben wij een schil van vaste professionals om ons heen verzamelt; Dit zijn trainers die weliswaar niet uitsluitend voor IGNIUS werken, maar zich wel met hun hart hebben verbonden aan ons bureau, aan onze visie, aan onze waarden en aan onze interventies.

IGNIUS is voor ons daarmee een machtig mooi cadeau, een kans om mensen te inspireren en hen bewust te maken van hun mogelijkheden tot ontdekken, tot ontwikkelen en tot groeien. Het geeft ons de mogelijkheid een bedrijf uit te bouwen waar we trots op mogen zijn. Onze deelnemers en onze relaties  herinneren ons er iedere keer weer aan dat we met iets moois en iets nuttigs bezig zijn.

IGNIUS | Getting things done

Boek een gratis klikgesprek met Dick

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Zoek je naar antwoorden, doeltreffende trainingen, visie of wil je gewoon eens praten over wat je bezig houdt bij een kop koffie?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

VOLG IGNIUS OOK OP SOCIAL MEDIA

LinkedIn

Instagram

Twitter