WELKE SUCCESSEN STAAN ER OP JOUW AGENDA?

Een investering moet natuurlijk rendement opleveren. In het geval van een training of coaching is dat een blijvende verandering in de houding, vaardigheden maar vooral het gedrag van onze deelnemers. Trainen is een middel om doelen te bereiken. Is het gedrag op de werkvloer veranderd? Zijn mensen betrokken en pakken ze hun verantwoordelijkheid? Willen we als mens leren van elkaar? Heeft de training merkbaar effect op de bedrijfsdoelstellingen? Samen met jou werken we aan een lerende organisatie. Geen slappe reminders maar inspirerende triggers.

In onze visie staat leren door doen en ervaren centraal. Van hoe? naar doe!  Theorie is belangrijk maar staat altijd in dienst van de praktijk. We gebruiken beproefde modellen maar we zijn geen “modellenbureau”. Daarom pakken we veranderingen ook net even anders aan. Begeleiding van verandering en wendbaarheid blijft altijd mensgericht, praktisch en gericht op de bedoeling.

We helpen deelnemers stap-voor-stap hun talenten te ontwikkelen, hun mogelijkheden te ontdekken, kennis uit te diepen en nieuwe inspiratie op te doen. Voor hun werk, hun maatschappelijke functies maar ook voor hun persoonlijke ontplooiing.

En maar al te vaak voor alledrie.

ONTWIKKELING VAN MENSEN MOET AANTOONBAAR ZIJN

De effectiviteit van het individu, van de mensen in hun onderlinge samenwerking  bepaalt hoe effectief en succesvol de organisaties is. Verwerven van kennis en aanleren van nieuwe vaardigheden (of afleren van oude) zijn essentiële onderdelen en een uitstekende katalysator van gedragsverandering. Maar er is meer nodig. Namelijk continu oefenen in de eigen werkomgeving en daarop reflecteren. En dat laatste is meestal wat niet gebeurt. De medewerker komt rechtstreeks vanuit de training de waan van de dag binnen gewandeld en gaat verder waar hij gebleven was. De manager wil wel verandering maar heeft geen tijd om de medewerker hier echt in te begeleiden. Alle goede bedoelingen ten spijt.

IGNIUS helpt niet alleen met het ontwikkelen van kennis-, houding- en vaardigheden, wij creëren ook de context in de organisatie om dit goed te laten landen.

INVESTEREN NAAR BETER

De kennis en vaardigheden die je als trainer wilt overbrengen zijn nog steeds net zo belangrijk als altijd, maar er is meer winst te behalen. Het gaat erom dat mensen het nieuwe gedrag en deze kennis en vaardigheden aantoonbaar toepassen in de praktijk. We blijven niet hangen in mooie intenties, maar we boeken resultaten. We willen samen verder komen.

Bij IGNIUS zien wij dit als een fantastische kans om samen met onze klanten innovatieve, inspirerende, interactieve en vooral aantoonbaar effectieve trainingstrajecten te ontwikkelen. Trajecten die écht impact hebben op persoonlijke groei van mensen en teams en daarmee op de groei van organisaties.

Op deze manier doen mensen niet alleen eenmalig kennis op of ontwikkelen zij vaardigheden, maar krijgen zij concrete handvatten en bagage aangereikt om zichzelf te verbazen en grenzen te verleggen. Niet alleen voor nu. Of voor het komend jaar. Maar voor de toekomst.

Wat drijft jou? Wat zijn jouw ambities, uitdagingen en doelstellingen?

En hoe wil je ze waar gaan maken?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Wat drijft jou? Wat zijn jouw ambities, uitdagingen en doelstellingen? En hoe wil je ze waar gaan maken?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

VOLG IGNIUS OOK OP SOCIAL MEDIA

LinkedIn

Instagram

Twitter