WIE KAN VERSNELLEN KAN EEN VOORSPRONG NEMEN. EEN GREEP UIT DE REACTIES VAN KLANTEN DIE JE VOORGINGEN.

Dick heeft na het intake gesprek zijn trainingsprogramma perfect op onze situatie toegespitst. Alle sales en acquisitie vraagstukken die bij ons leefden hebben wij in twee dagdelen zeer effectief kunnen behandelen. Ook is het fijn dat wij zelfs na onze sessies een beroep kunnen doen op zijn expertise. Uit alles blijkt dat hij écht geïnteresseerd is en ons verder wil helpen om te groeien als organisatie en als adviseurs! Wij bevelen Dick en zijn bedrijf IGNIUS dan ook van harte aan.

Als joint venture Damen Naval en Saab hebben wij Dick leren kennen als een zeer professionele trainer. Hij heeft inhoudelijke kennis en weet waar hij over praat. Na zijn gedegen voorbereiding was hij in staat om snel te schakelen naar de specifieke behoefte van onze eisen; help ons de kwaliteiten van ons internationale team naar een concreet hoger plan te brengen. Dit i.v.m. de Nederlandse aanbesteding vanuit de overheid voor het Walrus onderzeeboot vervanging programma. Dick heeft in korte tijd een krachtige en interactieve maatwerk training ontwikkeld waarbij tijdsdruk en complexe omgevingsfactoren en cultuurverschillen een significante rol speelden. Dat heeft hem er niet van kunnen weerhouden om in mei en november twee uiterst interessante, interactieve en inspirerende trainingen te geven voor ons Procurement- en Proposal team in bij Saab Kockums AB in Malmö, Zweden. Tijdens de uitvoering van de training legde Dick een groot enthousiasme aan de dag en wist hij goed in te spelen op zowel het groepsproces als de individuele behoeftes en doelstellingen (en dat waren er veel) van de teamleden. Dank Dick voor de mooie inzichten, concrete handvatten en algehele professionalisering.

Dick Pieters heb ik ervaren als een zeer ervaren en plezierige trainer/coach in het verder ontwikkelen van competenties van mensen. Hij weet op een creatieve en aansprekende manier dit onderwerp aan te snijden waardoor inzicht en enthousiasme ontstaat om aan de slag te gaan met nieuwe gedrag. Hij stelt zich confronterend maar zeer respectvol op in zijn feedback. Dit is wat mij betreft een van zijn grote kwaliteiten. Ik heb gesprekken met Dick door zijn gemeende vraagstelling altijd als zeer waardevol ervaren.

Dick heeft ons als management team van Facta begeleid in het maken van een reeks cruciale strategische beslissingen. Ik heb Dick leren kennen als een professional, die met zijn persoonlijkheid, ervaring en bevlogenheid écht van toegevoegde waarde is. Naar aanleiding van deze positieve ervaringen hebben wij gekozen voor IGNIUS voor een leer- en ontwikkeltraject voor alle teamleiders binnen ons bedrijf. In dit professionaliseringstraject gaan we gezamenlijk inzetten op enerzijds persoonlijke ontwikkeling en anderzijds het krachtig werken in teamverband. Ik ben ervan overtuigd dat Dick samen met onze teamleiders mooie stappen voorwaarts gaat zetten met resultaten in de praktijk.

Ik heb Dick leren kennen als trainer voor onze driedaagse training klantgerichtheid, communicatie en customer behaviour. Dit i.h.k.v. een grootschalig professionaliseringstraject bij Sanoma Media in Hoofddorp. Dick creëert een ontspannen, open sfeer, waarbij iedereen zich vrij voelt om persoonlijke blokkades te doorbreken, uit de comfort zone te komen en daardoor grenzen te verleggen. In mijn optiek bezit Dick een enorme portie mensenkennis; hij weet ieder individu te raken en nóg beter te maken. Daarnaast ken ik hem als iemand die ook buiten de trainingen voor je klaar staat. Ik kan hem echt aanraden, gewoonweg top!

Dick is een veelzijdig, enthousiast en deskundig persoon. Gedrag heeft voor mij en andere dimensie gekregen na het volgen van een workshop bij Dick. Reden genoeg om als Rabobank Alkmaar e.o. door Dick een groot seminar voor onze klanten te laten verzorgen. Hij heeft op een zeer inspirerende manier de deelnemers en onze klanten meegenomen in de wereld van gedrag. “Een fantastische leerzame avond”, “spreker was uitermate sympathiek, liet ieder in zijn waarde”, “gedrag heeft voor mij een nieuwe betekenis gegeven. Mooi voorbeelden en bruikbaar in mijn praktijk”. Zomaar wat kreten uit de evaluatie. Een spreker en trainer die op een bevlogen manier toegevoegde waarde heeft gegeven aan ons en onze klanten.

Gedreven en gepassioneerde trainer met aandacht voor elk individu. De trainingen die Dick voor de vele cursisten van Starters Academie verzorgt zijn professioneel en vooral effectief. Dick is een expert in het achterhalen van de behoeften van de cursisten en hij weet zich te focussen op dat waar onze cursisten als startende internetondernemers behoefte aan hebben. Het is prettig om naar hem te luisteren (en te kijken :-)) en hij heeft met zijn enthousiasme en kennis al vele mensen weten te inspireren. Hij is een expert op het gebied van Het Nieuwe Communiceren en een warme persoonlijkheid. Dick je bent een aanrader!

Binnen Raeger hebben wij Dick Pieters leren kennen als een bevlogen en deskundig persoon met zijn hart op de juiste plek. Dick weet waar hij het over heeft, hij inspireert en enthousiasmeert en is loyaal en betrouwbaar. Door zijn unieke manier van trainen en de scherpte daarin, krijgt hij mensen mee en worden knelpunten omgezet in kansen waar onze medewerkers dan ook concreet én vanuit een intrinsieke motivatie mee aan de slag gaan. Dit is voorgaande trainers nog niet gelukt bij ons. Dick is messcherp, doortastend en beweegt moeiteloos mee in onze snel veranderende omgeving. Dick, we zijn erg blij met je en ga zo door!

Ik heb Dick leren kennen als een echte professional met humor en waanzinnige gedrevenheid. Hij is in staat om de performance van een team écht naar grotere hoogte te tillen. Een motivator pur sang. Dit geldt zowel voor salesteams als voor managers. Dick zijn kracht ligt in een unieke combinatie van daadkracht, kennis, ervaring, klantgerichtheid en gedrevenheid. Dick, bedankt!!

I have come to know Dick as a well balanced, sincere and enthusiastic trainer and coach. Dick is passionate about people, and what moves them. For that matter no mountain is high enough. I have known him also as someone who always looks at solutions from the practicle side. His motto is “If you think it, do it”. That combined with his love for the good life, makes me proud to call him a friend.

Ik ken Dick nu al heel wat jaren, toch weet hij me elke keer te verrassen met zijn kennis, zijn talenten, zijn kracht en zijn bevlogenheid. Ik vind hem als geen ander de kunst verstaan van eerlijk en succesvol handelen. Dat lijkt een dooddoener, maar het is een combinatie die lastig kan zijn bij het zakendoen, trainen of coachen. Door die oprechte directheid kan en mag hij je raken in een training of een gesprek en dat maakt dat je na een ontmoeting met Dick je gedrag anders ervaart. Een bijzondere man, met wie ik graag samenwerk!

In the past Dick has developed and executed a sales course for my department. The tailormade content of the course was satisfactory. It became excellent due to the way Dick used his knowledge and experience. When necessary the course levelled on each individual person. As a result the group was touched, moved and inspired. I recommend Dick to anyone as a trainer or a consultant who has the skills to combine a professional training with personal development.

Door de inbreng van Dick zijn kennis en expertise zijn wij als managementteam in onze zoektocht naar een haalbare en handelbare missie, visie en kernwaarden met meetbaar gedrag, forse stappen verder gekomen. Dick heeft ons als consultant, trainer en coach maar zeker ook als mens enorm gestimuleerd.

Soms heb je in je leven een helpende hand nodig. Mij werd Dick aangereikt. Via personal coaching heeft Dick mij krachtig ondersteund bij een aantal vraagstukken. Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen maar dat luisterende oor, die spiegel, onze gesprekken en het mooie contact geeft mij weer richting en duidelijkheid. Bedankt!

Samenwerking met Dick is op alle gebied een stimulans. Vanuit zijn enthousiasme, inhoudelijke kennis en oprechte interesse weet hij mensen te bewegen om dieper naar zichzelf te kijken en ze aan te sporen tot actie en daarmee tot daden. Dick is iemand die zich voor de volle 100 procent inzet en van ieder programma weer een unieke belevenis met maakt. Met resultaat! Ik ben zeer enthousiast over Dick als professional maar ook als mens en beveel hem met volle overtuiging aan. Sterke kwaliteiten: gedreven, inhoudelijk sterk, contactueel, warm, oprecht geïnteresseerd, aandacht, sterke focus op resultaat.

Ik heb de afgelopen 10 jaar verschillende keren met Dick samengewerkt. In 2011 verzorgde Dick de begeleiding van het MT tijdens een onze intervisiebijeenkomsten. Hij pakt dit op een professionele en gedegen manier aan en weet een veilige sfeer te creeren, waarin elk onderwerp behandeld kan worden. Dick heeft daarnaast ondersteuning verleent bij het selectieproces voor vacaturevervulling door het afnemen van de MBTI vragenlijsten bij geselecteerde kandidaten en aansluitend bij het opstellen van heldere rapportages.

Ik heb Dick Pieters leren kennen als een zeer gedreven persoon, die weet hoe je mensen moet benaderen om er bij hen eruit te halen wat er in zit. Hij doet dit met een zeer ontspannen houding, die ik persoonlijk als zeer prettig heb ervaren. De natuurlijke manier zoals Dick zijn kennis overdraagt, deelnemers uitdaagt verder te denken en hen motiveert grenzen te verleggen gaat met zoveel plezier dat je er zelf nog meer plezier in krijgt Ik heb Dick leren kennen in een zeer drukke periode in mijn werkzaamheden ( ivm overnames en reorganisaties) maar heb werkelijk heel veel van hem geleerd en dat is wat ik nu in de praktijk breng. De resultaten zijn er naar. Dank je wel ! In het kort: goed, loyaal, zeer deskundig, resultaatgericht persoon.

I had the chance to get to know and work with Dick Pieters while developing a communication training for my international team. I’ve got to know him as an enthusiastic well balanced person. His practicle, professional and direct approach towards our expectations resulted in a very well received three day training programme. During the training Dick was open to the group and together with his knowledge, positive attitude and personal approach he made it happen that the group opened up to him and to each other to gain maximum results. With his energy and strong interpersonal skills he motivates people. I’m happy I had the chance to work with Dick and I hope that we meet again in the future.

Dick Pieters heeft een groot aantal workshops en presentaties gegeven binnen project Eigen Werk (een ketenproject van o.a. de gemeente Alkmaar en het UWV Werkbedrijf). Ik heb diverse keren verschillende workshops van zijn bedrijf IGNIUS bijgewoond. De manier waarop Dick zijn workshops presenteert, en zijn publiek meeneemt is jaloersmakend; het gaat hem zó natuurlijk af. Niet alleen qua vorm, ook de inhoud was bijzonder interessant en werd op een sprankelende en interactieve manier aangeboden. Een aanrader met rendement voor alle toehoorders!

De Prisma-workshop “Meer Grip op Gedrag” heeft Dick op een uitstekende manier geleid. Daarvoor kende ik Dick als mede-lid van het Noord-Noordhollands Ondernemers Netwerk en vond het toen al een sympathieke, toegankelijke en fijne vent. Tijdens de workshop liet Dick echter ook zijn kwaliteiten als ervaren trainer & coach zien: Geweldig goede inhoud, pakkende voorbeelden en het vermogen mensen te boeien en concreet iets mee te geven waar men direct in de praktijk mee aan de slag kan. Kortom: Samenwerken met Dick is heel plezierig en zijn boodschap is zeer de moeite waard!

Inspirerend, Goed, Geweldig!

Ik heb Dick leren kennen als een ongelooflijk gedreven en motiverend mens. Zijn oprechte enthousiasme gecombineerd met zijn grote kennis en expertise op het gebied van communicatie, managementtrainingen en veranderingstrajecten voor mens en organisatie maken, dat ik Dick te allen tijde opper als dé topper, als mij de vraag gesteld wordt of ik een oplossing weet voor interne issues binnen bedrijven en organisaties. Ik heb altijd prettig met Dick samengewerkt en hoop onze stimulerende gesprekken in de toekomst voort te zetten! Dick, bij jou, met al jouw drive, eigenlijk zo onnodig, en toch: YOU GO GO GO, Dick!

Dick is a people focussed consultant, excellent trainer and a development guide with strong interpersonal skills and he is strategy-result driven. I would like te recommend Dick Pieters to any company, or any person!

Dick is een enthousiaste, gedreven, inspirerende en creatieve trainer/consultant. Is ook een consultatieve verkoper die het beleid en de behoeften van de klant als vertrekpunt neemt voor de samenwerking. Hij komt zijn toezeggingen meer dan na en is iemand waar je op kunt rekenen en uitstekend mee kunt samenwerken.

I learned to know Dick Pieters as a trainer for Commercial Awareness, Communication Skills and Behaviour analysis at Atradius. My impression of Dick is that he is a very skilled and enthousiastic trainer and that he has a lot of knowledge about the subjects in wich he trained our people. He is able to transfer his knowledge and experience tailormade on our participants. I find him also a vey nice and reliable person to work with.

At the beginning of my consultancy carreer with Result, I had the pleasure (and the luck) to be introduced in the job by Dick. His talent as a trainer, his capability to energize participants, his creativity and his humour make him a realy fine collegue to work with. All clients working with Dick will have noticed that “he walks his talk” and that makes him a valuable business partner and a great person to work with.

Working with Dick at Result Training & Consultancy Ltd. was an inspiring and fine experience. He kept me sharp because of his direct approach and to the point questions. We worked together on a number of international culture and management consulting and training assignments and I was always positively surprised by his professionalism, eye for detail and innovative approach.

I know Dick now for several years and think his power lies in the fact he can adapt himself quite easily to his surroundings and audience. He can train people from blue collar till white collar. He is clear and direct in his approach and has good and not standard ideas about training.

Dick is a forward thinking professional. Detailed to perfection, without losing sight of the bigger picture. Other keywords describing Dick: Integrity, fast thinker, hard working, dedicated, fun loving, great colleague, trust worthy. His smile is as truthful as he really is!

Dick Pieters coached me on management skills and I can highly recommend Dick as a businesscoach. His coaching skills made him step out of the ordinary. He inspires because of his drive, (questions, questions, questions) his knowledge and his personal approach. I very much liked his style: open, clear and direct. Thanks for our collaboration Dick.

Dick is a very inspirational person and trainer: he has a natural flow, is personable and inspires people to think and take action. Dick takes the stage, and the crowd is mesmerised with the energy, interaction, tools he uses, and the message he provides. Work with Dick Pieters, and you will surely see effects.

Als trainer en coach heeft Dick door het stellen van de juiste vragen mijn in beweging gebracht. Hij hanteert een krachtige, persoonlijke en toch no-nonse aanpak die mij aanspreekt en die mij heeft geholpen in mijn beroep als arts. Dick heeft een natuurlijke balans tussen to-the-point zijn en de relatie met de focus op verandering en resultaat. Het was niet altijd leuk om in de spiegel te kijken die hij mij heeft voorgehouden maar wat was het goed. Dick, ik durf te zeggen dat onze samenwerking mij niet alleen als arts, maar ook als mens beter heeft gemaakt.

Met Dick heb ik twee keer intensief samengewerkt. Eerst functioneerde Dick als ervaren Consultant/trainer voor de AM Groep, om het bedrijf strategisch mee te helpen om te vormen vanuit haar traditionele vorm naar een leerwerkbedrijf. Hierbij sprak Dick de leidinggevenden en de directie op een directe en duidelijke manier aan, kon reacties uitlokken, zodat er ook écht werd nagedacht over veranderingen en leidinggevenden er serieus mee aan de slag gingen.
In 2006 is Dick een tijdlang mijn personal coach geweest. Hij luisterde, stelde de goede vragen en wist hoe hij me verder kon helpen. In mijn geval door me veel zelf te laten doen, met de nadruk op denken en doen. Boeken en artikelen laten lezen die goed aansloten op de situatie die we bespraken en me vooral het geleerde in de praktijk toe te laten passen als manager om dat vervolgens weer te evalueren. Hierdoor ben ik als mens en manager gegroeid in die periode. Tot op de dag van vandaag heb ik er profijt van.

Voor de netwerkvereniging VIB heeft Dick Pieters een maatwerk workshop “Tariefonderhandeling” verzorgd. Dick liet de aanwezigen op een voor hem zo kenmerkende plezierige wijze nadenken over een aantal relevante zaken. Via interactieve en prikkelende stellingen daagde hij ons daarna uit aan de gang te gaan met onze toegevoegde waarde, over onze relatie met onze opdrachtgevers, de prijs en het product of dienst om maar wat zaken te noemen. Dick liet geen ruimte voor excuses van onze kant (en dat voelde hij uitstekend aan). Zijn doel: bewustwording over “wat je waard bent” vergroten en verstevigen. Ik spreek namens alle aanwezigen als ik zeg dat het een avond was die wij ons nog lang zullen herinneren. Eentje waarin wij volop bagage hebben mee gekregen als ondernemers. Dick bedankt!

Ik heb Dick 18  jaar geleden leren kennen als collega bij Result Training & Consultancy. Toen al viel Dick op door zijn gedrevenheid, zijn interesse in mensen en zijn passie voor het vak. Nog steeds spreken Dick en ik elkaar gelukkig regelmatig. Het is hem gelukt om in korte tijd een boeiend en aansprekend bedrijf neer te zetten. Door zijn warme persoonlijkheid, goede communicatieve vaardigheden en inhoudelijke kennis vragen wij hem binnen Oriflame graag en regelmatig om advies en hulp als trainer en (business)coach. Dick is iemand die tactisch is maar ook recht door zee kan zijn (maar altijd met respect), graag de handen uit de mouwen steekt en positief is ingesteld. Ik beveel Dick en IGNIUS dan ook van harte aan.

Dick verzorgde een krachtige en interactieve training op het symposium van de gemeente Den Haag. Dick gaf de deelnemers handvatten mee over gedrag die ingezet kunnen worden in praktijksituaties. Ondanks de korte voorbereidingstijd wist Dick onze vraag om te zetten naar een interactieve workshop die voor onze gehele achterban interessant was, ongeacht werkniveau. Interessant, spot-on, theorie vertaalt naar de praktijk, humor en herkenning. De deelnemers aan zijn workshop hebben nog lang nagepraat over het onderwerp. En zelfs nog weken na afloop kreeg de organisatie nog positieve reacties van de collega’s die de workshop van Dick gevolgd hebben. Dick en zijn bureau IGNIUS, een aanrader!

Afix groeide als bedrijf en daarmee groeide ook het team. Dat maakte dat mijn rol veranderde naar een leidinggevende positie. Ik heb Dick gevraagd mij te coachen in deze nieuwe rol. Dick bereidt zich goed voor, stelt in alle rust kritische vragen die je aan het denken zet. Samen hebben wij de strategische vraagstukken over o.a. het bepalen van de koers van Afix tot volle tevredenheid afgerond. Dit heeft vorm gekregen middels een missie en visie traject waarbij we gezamenlijk, als team, het nieuwe DNA van Afix hebben bepaald in de vorm van onze kernwaarden. Het resultaat is dat nu voor iedereen duidelijk is waarvoor we staan, welke concrete doelen we hebben en welke concrete gedragscomponenten hierbij passen. Dit resulteert in betrokken medewerkers die verantwoordelijkheid pakken en duidelijk weten wat er van hen wordt verwacht richting een gemeenschappelijk resultaat. Dat geeft niet alleen rust, maar ook halen we onze doelen meer dan ooit. Dick heeft mij en alle teamleden van Afix de juiste tools gegeven om door te pakken en succesvol te zijn. Daar maken we nog elke dag gebruik van.

Trainer en coach Dick Pieters van IGNIUS weet op een passievolle manier beweging te creëren bij mensen. Dit resulteert in duidelijke en krachtige resultaten in de praktijk. De zeven “V” Visie, Vrijheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Verbondenheid, Voortgang en Vieren zijn het DNA van zijn bedrijf. Dick heeft een heldere visie en hij gelooft in mogelijkheden. Hij is respectvol naar een ieder en in staat om mensen en teams mee te nemen. Zo worden grenzen verlegd. Als u een consultant, trainer en coach zoekt die meedenkt, de klant écht centraal stelt, slagvaardig, creatief en krachtig is en waarbij het resultaat beklijft dan moet u bij Dick Pieters van IGNIUS zijn.

Ik wist niet dat ik het in mij had… Wat een prachtig beroep heb jij om zóveel mensen hun grenzen te laten verleggen. Respect.

Voor de Treffer Academy heeft Dick diverse maatwerk trainingen ontwikkelt en gegeven. Met volle tevredenheid vanuit ons maar ook van de cursisten die deel hebben genomen aan zijn trainingen kan ik Dick van harte aanbevelen. Hij is een professional in zijn vak, kan goed luisteren en door zijn krachtige manier van communiceren weet hij van elke training een succes te maken.

Dick Pieters heeft twee dagen als spreker, trainer en spreekstalmeester de Young Professionals van onze federatie meegenomen in zijn verhaal. Samenwerking, communicatie en klantgerichtheid stonden in deze sessies centraal. Dick heeft in samenspraak met ons een maatwerk programma samengesteld wat goed bij ons paste en aansloot bij onze behoefte. Hij luistert naar wat je zoekt en geeft er op zijn manier een draai aan. Lekker duidelijk. Dick, dank je wel en tot ziens!

Sportbedrijf Kaag en Braassem heeft een prachtig strategie traject doorlopen met de professionele hulp en ondersteuning van Dick Pieters van IGNIUS. Als team kijken wij terug op een aantal heerlijke, dynamische maar zeker ook informatieve sessies. Het was plezierig en ontspannen (soms lachen-gieren-brullen) met het team en daarnaast is de uitkomst top (echt win-win). Wij kunnen hierdoor versneld verder in onze persoonlijke ontwikkeling en als bedrijf. Als kers op de taart hebben we een MBTI proces als groep doorlopen. Samen staan wij nu nog sterker en zijn wij meer dan de som der delen. DANKJEWEL Dick!

Geluk 🍀

Met Dick heb ik in 5 sessies de handvatten gekregen om in de staart van de coronapandemie het plezier in mijn werk weer terug te vinden. Theorie en praktijk gaan daarbij hand in hand. Dick neemt rustig de tijd. Geen ingewikkelde praatjes maar praktische modellen en praktijkvoorbeelden om situaties te duiden. De sessies hebben mij scherpe inzichten gegeven die mij als leidinggevende binnen Le Champion maar ook in privésituaties enorm helpen. Het begint altijd met mijn eigen houding, gedrag en overtuigingen, vandaar uit kan (en ga) ik het verschil maken.

Dick bedankt voor je deskundigheid, interesse en gedrevenheid.  Mooie resultaten en we houden contact!

Dick heeft ons team in vier sessies veel inzichten en concrete handvatten gegeven om onze vrijwilligers aan te sturen. Bijvoorbeeld niet aansturen op motivatie was zo’n inzicht waar bij ons écht luikjes open gingen. Maar ook effectief feedback aan elkaar geven is iets waar we soms met een boog omheen lopen. Dat blijkt door Dick zijn toelichting eigenlijk veel eenvoudiger dan we dachten. Elkaar aanspreken hebben we de afgelopen tijd al flink geoefend. Juist met zo’n concreet rijtje (Aan-, Uit-, Be- en Afspreken, hoe moeilijk is het 😉) kunnen we direct resultaat boeken, om zo te bereiken waar we allemaal zo blij van worden: onze gasten een geweldig mooie tijd bezorgen.

Dick, mijn grote dank voor je aanpak en inzet de afgelopen sessies. Ik zie het resultaat nu al terug en vond het bovendien ook heel gezellig en leerzaam.

Dick Pieters van trainingsbureau IGNIUS heeft op verzoek van WonenPlus een groot aantal maatwerk trainingen gegeven op het gebied van communicatie, gedrag, telefoonetiquette, persoonlijk leiderschap en hospitality.

De vraag aan Dick was om aan onze vaste medewerkers en vrijwilligers bovenstaande trainingen te geven. In een effectieve en tegelijk fijne afstemming met de coördinator Angelique Schipper van WonenPlus heeft Dick deze trainingen uitstekend op maat ontwikkeld.  Dick is goed in staat geweest om de door ons gevraagde beweging in gang te zetten. Als geen ander kan hij de hulpvraag vertalen naar duidelijke resultaten in de praktijk van zijn deelnemers. Tijdens de training weet hij hen scherp te houden. Dit doet hij o.a. door een goede klik te maken met de deelnemers en in te gaan op persoonlijke leerdoelen. Hierin kon Dick tijdens de training een goede balans vinden tussen zaken die van belang zijn voor zowel de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker als voor de doelen van de organisatie.

Het deelnemersveld aan deze trainingen was zeer divers. Zowel in leeftijd als in achtergrond en motivatie. Met zijn enthousiasmerende, humoristische en gedreven begeleiding en snelle manier van acteren en schakelen weet hij de groep gedurende de gehele training actief en geboeid te houden. Dick heeft goede aandacht, inlevingsvermogen en betrokkenheid getoond voor zowel het individu als voor het groepsproces. Het mag gezegd: we zien een professional aan het werk.

Het fijne aan zijn toepassingsgerichte trainingen is dat het zich goed richt op herkenning bij de deelnemers en het praktische resultaat. Dick geeft de deelnemers stof tot nadenken waarmee men aan de slag kan en vooral ook… wil. Dit was een belangrijke voorwaarde voor ons verbetertraject, waardoor wij het enthousiasme, vakkundigheid en resultaatgerichtheid van Dick Pieters en IGNIUS van harte kunnen aanbevelen.

Zoek je naar antwoorden, doeltreffende trainingen, visie of wil je gewoon eens praten over wat je bezig houdt bij een kop koffie?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Zoek je naar antwoorden, doeltreffende trainingen, visie of wil je gewoon eens praten over wat je bezig houdt bij een kop koffie?

Bel me dan op 06 57 27 66 06 of mail naar d.pieters@ignius.nl

Volg IGNIUS ook op

LinkedIn

Instagram

Twitter